IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гръцките кредитори са се лъгали за отражението на строгите икономии върху ръста

Очаква се преговорите между Гърция и кредиторите за поредния транш от спасителния пакет да продължат след срещата на високо равнище на ЕС в края на седмицата

20:27 | 15.10.12 г. 3
Гръцките кредитори са се лъгали за отражението на строгите икономии върху ръста
Последна актуализация: 10:40 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Европа виж още

Коментари

3
rate up comment 4 rate down comment 1
Боян
преди 11 години
Ей че ги разбираш ве, да сравняваш автомобил с икономика трябва да си голям експерт сигурно? Само да те светна, че всичко това много добре са го предвидили, просто се правят на изненадани, ама то толкова ти е акъла. А иначе на Гърците като не им отърва да не се натискат за заема да си излязат от ЕЗ никой не ги спира, да си фалират да смъкнат заплатите 10 пъти и после с драхмата ще тръгнат само нагоре, ама те не са толкова прости друго си е да цоцаш немеца.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 4 rate down comment 0
dean.jordanov
преди 11 години
Абе прав си ама не е баш тъй. Айде сега, като правим аналогия с механиката си представи, че колата всъщност не се движи нагоре (защото гръцката икономика определено не се движи нагоре), а се спуска по стръмен баир. Много дълъг баир и не се знае дали няма пропаст в края му. Ти би ли продължил да даваш газ, или би държал спирачката?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 3
stoiloff
преди 11 години
Естествено че са се лъгали. Не може да ти се задъхва колата по нанагорнищети и ти да отнемеш газта! Това само *** икономист и финансист може да го направи, или алчен банкер. И оппа колата угасва и после за да я запалиш и тръгнеш се изисква лекинко да я форсираш. За да преодолее съпротивлението от различни действащи и сили в обратната посока. Това не е като "икономиката" една измислена наука. Това е физика, но важи и за "икономиката" по един много ясно изразен начин. Но няма свестни икономисти! ФАКТ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още